massage therapy

Massage Terapi

Massagen bygger på, at der er sammenhæng mellem krop og sind og tilrettelægges primært ud fra dine gener og problemer.

Massage inddrager hele kroppen med henblik på at give en intensiv helkropsoplevelse, samt følelse af harmoni og velbehag. Massage er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab, som kan give balance i et udfordrende og stresset liv eller genoprette fysiske skader.

At modtage massage giver nærvær, styrke og indre ro, som du kan drage nytte af på alle livsområder: på arbejdet, i nære relationer og i de daglige gøremål.

Massage er en behandlingsform, hvor behandleren bearbejder klientens krop med forskellige greb og teknikker, typisk udført med hænderne, men underarme, albuer og fødder kan også tages i brug.

Caradan THERAPY Klinik

Vi giver dig øgede resultater - hver gang!

Caradan Terapi er en nyåbnet klinik i hjertet af København, drevet af den erfarne Paul Caradan. Han har tidligere erfaring fra blandt andet Romanian Aikido Federation,  Privat Clinic Bucharest, Aspetar Ortopaedic Hospital Qatar,  Hilton Hotel Copenhagen,  Nimat Spa, Samadhi Spa Copenhagen, etc.

Kunder, der taler om os

Vi byder dig velkommen hos Caradan Therapy, hvor vores kunder sætter pris på vores opmærksomme og kyndige terapi-arbejde.

~ Maria

Efter en time i Pauls hænder, er jeg som et nyt menneske.

Sideløbende med et stress forløb hos en psykolog, begyndte jeg hos Paul, og jeg kan ikke sige andet end, at det har hjulpet mig. Jeg tror Pauls nærvær og energien han lægger i terapien, spiller en meget stor rolle, samt hans engagement.

Fem stjerner får han fra mig.


~ Tom

Paul, som jeg har brugt siden 2014, er en yderst kompetent og grundig behandler som behersker flere teknikker.

Har nogle kroniske ryg problemer samt overtræningsproblemer, som det altid lykkedes Paul at få løst op på.

De øvelser han yderligere anbefaler har styrket og afhjulpet en del af mine problemer.

Jeg kan kun varmt anbefale ham.