Raindrop tehnique

Raindrop Massage Technique

Raindrop Technique incorporates calming, energizing, soothing essential oils with traditional massage practices.

When raindrop technique is performed correctly application of the pure Young Living Therapy Essential Oils results in:

  • Energy alignment
  • Stress relief
  • Harmonious balance on every system in your body

Raindrop Technique is the only therapy that combines the 3 critical therapeutic elements of Essential Oils, Manual Technique and Accupressure Points manipulation to provide 3 therapies in a single treatment.

Raindrop Technique should be performed 4 times a year for general health and wellness and can be performed monthly or weekly for chronic illness as recommended after first evaluation.

Caradan Terapi Klinik

Vi giver dig øgede resultater - hver gang!

Caradan Terapi er en nyåbnet klinik i hjertet af København, drevet af den erfarne Paul Caradan. Han har tidligere erfaring fra blandt andet Romanian Aikido Federation,  Privat Clinic Bucharest, Aspetar Ortopaedic Hospital Qatar,  Hilton Hotel Copenhagen,  Nimat Spa, Samadhi Spa Copenhagen, etc.

Kunder, der taler om os

Vi byder dig velkommen hos Caradan Therapy, hvor vores kunder sætter pris på vores opmærksomme og kyndige terapi-arbejde.

~ Elena

Efter en time i Pauls hænder, er jeg som et nyt menneske.

Sideløbende med et stress forløb hos en psykolog, begyndte jeg hos Paul, og jeg kan ikke sige andet end, at det har hjulpet mig. Jeg tror Pauls nærvær og energien han lægger i terapien, spiller en meget stor rolle, samt hans engagement.

Fem stjerner får han fra mig.


~ Amanda Asklund – Regelmæssig kunde

Jeg har fået massageterapi regelmæssigt fra Paul Caradan i mere end et år.

Efter en skating ulykke har jeg forjured mit venstre knæ. Jeg har også problemer med ryggen på grund af udvidet kontorarbejde. Jeg kan sige, at jeg har modtaget mere end professionel pleje.

Paul viste en udvidet knowlegde og helbredelsesevne og gav mig fuld omhu under mit opsving. Han er meget opmærksom og dedikeret til sit arbejde som terapeut.

Det har været godt at arbejde sammen med ham.